/head>

2012-01-27 / 20:07:43
Så var det fredag igen vilket betyder helg för många men själv har jag 1 arbetsdag kvar! Nästa helg blir det kryssning med darling, emelie & cliff, kommer bli hur roligt som helst tror jag :) Jimmy fyller ju år nästa fredag så vi firar det med kryssning på lördag.. På fredag blir det lite fika hos oss med hans familj :)

I morrn kväll bär det av hem till bror en sväng & på söndag ska vi flytta det sista ur jimmys lägenhet då det är ett par som vill flytta in tidigare. Sakta men säkert börjar vi få ordning här hemma också, är super nöjd med "nya sovrummet" tänk vad lite färg och nya saker kan göra! :) Nu håller vi på med vardagsrummet hoppas att vi får klart det på söndag, inte för att det är nå större förändring, nya möbler och sånt bara.. Men tjusigt blir det! Längtar till sommaren då det ska köpas nya möbler till altanen :) Men först ska all snö bort som kom liiite väl sent kan jag tycka men bejb blev glad eftersom han äntligen fick leka med skotern han köpt :) Lite mera så blir det till att ut och leka lite, tänkte låna syrrans sambos skoter så vi har en varsin (roligare att köra själv) Var ut och busade lite med syrrans sambos fyrhjuling för ett tag sen, mycket roligt! :)



Idag blev en rätt så lång dag idag på jobbet, när jag kom hem då åkte bejb och jobba, tråkigt men sånt är livet.. Så nu sitter jag i soffan och såsar i soffan med ett glas vin efter att ha städat lite här hemma.. Fast bejb hade redan fixat det mesta innan jag kom hem, dessutom behövde jag inte laga nå mat för det hade han fixat ♥ Han är helt fantastisk!!! Älskar honom över allt annat




Nej, nu blir det en dusch sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån film innan det är dax att krama kudden!

Trevlig helg alla!!




Nytt År, Helt Nya Möjligheter!

2012-01-17 / 10:15:26
Så var 2011 ett minne blott! 2012 kommer att bli mitt år som jag ska dela med det bästa jag vet och det är min sambo jimmy, bättre kille än han kan man inte hitta han är min bättre hälft ♥

Nyårsafton firade vi hos emelie & cliff men våra vänner. Hade 3-rätters middag, spelade och hade allmänt trevligt. Blev dock rätt sent, tror vi var hemma strax före 06:00 ;) Fick ett mycket bra avslut på 2011.
Jag fick även ett förlängt vikariat på jobbet ett helt år, vilket jag blev super glad över! Tror inte det har hänt så värst mycket på senaste blev en spontan fest i lördags med Emma & Peter, hamnade på tre små rum sen följde alla med oss hem (till och med ägarna) klockan 06:30 fick Jimmy säga åt folket att gå för då var jag slut som människa :) Jag och Emma dansade från tolv till halv sju i stort sätt.. Så igår var det en tung dag på jobbet eftersom jag inte hade blivit människa än.. Har dessutom inte rökt eller druckit kaffe på 3 dagar!! Kaffet var jag tvungen att utesluta eftersom att det hör ihop med en cigg.. Men jag tar en dag i taget men denna gång ska jag verkligen försöka. 

Tänkte snart slänga på mig kläder och ta en promenad med hunden tills min man vaknar, tänkte börja städa och fixa lite men jag vill inte väcka honom eftersom han ska jobba natt idag så istället beger vi oss ut på promenix :) Senare blir det till att åka ut i skogen men hunden och promenera men även grilla lite korv.

Tänkte bjuda på lite bilder men jag har inga på denna data, ska höra med karln om han kan föra över till min senare under dagen :)