/head>

Helg!!

2012-03-30 / 18:27:38
Så var det fredag igen men det betyder dock inte helg för mig då jag har en arbetsdag kvar, men istället har jag ledigt några dagar nästa vecka :) Ikväll blir det slapp i soffan hela kvällen lång, eventuellt att Emma kommer över och sällskapar en sväng. Sambon är hos en kompis och ölar lite & spelar om jag inte har helt fel ;) I morrn blir det förmodligen bio och en massa mys ♥ Hade hoppats på lika fint väder som det var förra veckan så man hade kunnat grilla och inviga dom nya utemöblerna, men det verkar dock dröja ett tag till :/

Förra helgen var vi på Hammerfall med några vänner i gasklockorna det var riktigt bra! Före var vi och åt supergod mat på church street.. Älskar det stället! Och nästa helg kanske det blir lite partaj, hoppas bara att dom tar det på påskafton eftersom jag jobbar fredag & lördag. Sen på påskdan blir det påskmiddag och svärföräldrarna vilket ska bli mysigt ♥ Åsså ska jag träffa jimmy´s mammas nya häst Nirvana som är otroligt fin!!

Längtar till sommaren gör jag oxå, i år ska jag ha hela 3 veckor semester med min älskade! Förra året tog jag bara 1 vecka eftersom jag bara var extra vid behov. Har planerat in att vi ska åka till ullared, EM i dragracing, Getaway & sen blir det nog något spontant, tänkte ta bilen och bara åka och se vart i hamnar.. En lite roadtrip helt enkelt :) Sen blir det nog en hel del sol & bad och en och annan tripp med hojen. Ska göra en massa skoj! Fick ju en glad överraskning när jag kollade skatteåterbäringen, visste ju iof att jag skulle få tillbaka eftersom jag drar extra skatt men inte så mycket så det var ju verkligen positivt :D

Nu ska jag ta och göra i ordning lite käk sen mysa ner mig i soffan!

Trevlig helg gott folk och ta´t lugnt

Äntligen börjar våren komma!

2012-03-09 / 13:34:09
Det är så underbart härligt att våren sakta men säker smyger sig på. Önskar dock att det kunde ha varit lika fint väder som förra veckan. Idag har jag börjat med den stora vårstädningen, inhandlade nya blommor, krukor, lampor och ljus på ikea för nån vecka sen som nu intagit vårat vardagsrum :) Temat i vardagsrumet blev grönt & lila passar jätte bra ihop med den svarta inredningen sååå tjusigt! Vill ha nytt i alla rum. Har börjat med sovrummet men har inte riktigt bestämt mig för hur det ska vara där, mycket ljus har det blivit.. Har kommit in i ett stadium då jag pryder huset med en massa levande ljus :) Love it!

Ser fram emot sommaren och hur tjusigt våran altan kommer bli! Var in till stan förra helgen och kollade ut lite utemöbler som ska pryda altanen. Kommer blir en "relax" del med möbler i rotting i ena delen i den andra blir det en matgrupp i samma stuk och framför allt så kommer det bli färgglatt! Det är så roligt med nya saker :)

Nu väntar jag på att min kärlek ska komma hem från jobbet och hjälpa mig bära lite tunga saker som vi inte ska ha, men frågan är vart allt ska få plats!! Har så sjukt mycket grejer men det blir ju så när man slår ihop två bohag + köper nästan allt nytt.. Källaren är i stort sätt full så där är det stopp och inte kan vi börja ställa en massa saker i garaget eftersom att där står nu skotern och sen ska även motorcykleln in där. Karlar och sina leksaker.. Är det inte motorer så är det elektronik..

Utöver detta så var det väldigt länge sen jag skrev något.. Mycket roligt har hänt men även lite tråkigheter.. D tråkiga är att jag förra lördagen vrickade min fot i nya skorna och hade sönder mina bästa leggings men foten börjar sakta men säkert bli helt återställd har jobbat hela veckan iaf fasten det gick lite sakta för mig i måndags.. Något roligt är att jag klippt av mig håret!! Trivs som fisken i vattnet i nya frillan. Har klippt upp det ganska mycket, rakat ena sidan lite halt kort. Super tjusigt :) Trodde först inte jag skulle våga men det är ju bara hår och det växer ut igen.

Ikväll är vi bjudna till syster och hennes sambo vilket ska bli trevligt! Och i morrn är det dax för melodifestivalen, i år är det så många bra med i finalen vilket jag tycker är roligt.. Har inte bestämt mig ännu vilken jag vill ska vinna för det är ju såå många bra.. Nland annat så gillar jag Dead by aprils låt Mystery. Alla är värdiga vinnare förutom Flinck och Ranelid otroligt dåliga!! HUA

Men nu har jag inte tid att sitta här och fördriva tiden vill få så mycket som möjligt gjort innan vi ska iväg

Trevlig Helg!!

♥♥